Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 366 kJ / 2 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 207,11 g |
| Tuky | 73,56 g |
| Vláknina | 15,95 g |
| Cholesterol | 727 mg |
| Sodík | 8,72 g |
| Sůl | 20,27 g |
| Sacharidy | 120,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené se švestkovo-perníkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5VQB
Moje poznámka
Uzené se švestkovo-perníkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5VQB
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 16 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 17 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
GitaV před 33 minutami
Sedlácké fondue
vitula1 před 4 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 16 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 16 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 17 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 19 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 19 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 22 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 23 hodinami
Tématické fráze:
uzené maso se švestkovou omáčkou,
perníková omáčka,
švestková omáčka s perníkem,
uzené s,
perníková omáčka recept,
švestková omáčka na maso,
povidlová omáčka s uzeným masem,
švestkovoperníková omáčka,
švestkovoperníková omáčka,
omacka pernikova,
vyborna omacka k uzenemu kolenu,
krkovice se švestkovou omáčkou,
vamocni pernikova omacka,
povidlová omáčka s perníkem,
králík s perníkovou omackou,
krkovice s perníkovou omáčkou,
krkovička se švestkovou omáčkou,
švestková omáčka s perníkem podle babičky,
švestkova omačkas pernikem,
uzený se švestkami
Suroviny:
maso vepřové uzené,
bobkový list,
cibule,
česnek,
koření nové koření,
pepř černý,
voda,
máslo,
mouka hladká,
povidla švestková,
perník strouhaný,
cukr,
maso uzené,
koření hřebíček,
skořice mletá,
sůl
Komentáře (10)
Všem, kteří se ozvali, velmi děkuji.
za připomenutí receptu, mých dětských let a babiččiny kuchyně posílám veliký dík