Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohanka s krůtím masem

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie533 kJ /
127 kcal
Bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krůtí maso nakrájíme na větší kousky, a na půl hodiny naložíme do marinády - sůl+pepř+kari koření+kmín+víno+solamyl + jemně nastrouhaná bílá ředkev. Krok 2: Po odležení dáme maso na pánev a dusíme do měkka, spolu na kolečka nakrájenou mrkví. Občas podlijeme vodou - udělá se nám pod masem omáčka. Krok 3: Pohanku uvaříme dle návodu, a po uvaření do ni vmícháme nakrájenou zelenou jarní cibulku. Nakonec pohanku vmícháme do hotového masa.

Zveřejněno 1. 6. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohanka s krůtím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Vk2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohanka s krůtím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Vk2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

To musím zkusit, odvážila jsem se koupit ředkev a tak hledám, kam ji strčit. S masem a pohankou? Super kombinace pro otrávení manžela ;-) Jdu na to.

Bibinka:no tak trochu, v podstatě jsme si ten náš jídelníček trochu upravili a snažíme se hlavně o pravidelnost...a taky se snažím vařit zdravě ;-)

maris:tak si ju uvarme spolu, ani u nás ju nechcú...:-))
rec. je:yes:

Pohanku jím - zatím:-)) - v rodině jen já, recept je super, vyzkouším:-p:yes::yes:

Moc pěkný receptík,to mám ráda:-p:yes:

Hančí, to je krásné pohankové jako rizoto a hlavně zdravé-teda vy jste se dali úplně na zdravý styl života:-O;-) Dávám ti 4.bod:yes:

Chutné, zdravé, na 1+++

Mňam :-p:yes:

To je dle našeho jazýčku :-p:-p:yes::yes:

Jéj, to by se mi líbilo :yes: Já těm dietním jídlům nějak přicházím na chuť, akorát často hřeším, takže efekt není žádný :-) jen bych už nerada přibrala tolik, kolik jsem měla ještě nedávno. Když ti napíšu, že jsem měla problém se sehnout a obout bez funění, tak to už je co říct. Už to pomalinku jde dolů, ale pomalu :-(..já jsem přesvědčená, že to bylo tím, že jsem přestala kouřit, protože stravovala jsem se pořád stejně, akorát jsem víc ďobala, protože rukám něco chybělo :-)

Tématické fráze:
krůtí maso s pohankou, krůtí prsa s pohankou, krutí s pohankou, maso s pohankou, pohankove rizoto s krutim masem, recepty s krůtím masem, pohanka s masem, rizoto s krútím masem, recepty z pohanky, pohanka k masu, kruti pohankove rizoto, pohanka recepty, krůtí prsa pohanka, rizoto s krutom masem, pohanka recept, pohánka maso, kroupy s krůtím masem, recept na pohanku s masem, recept pohanka maso, kruty maso s pohankou

Suroviny:
prsa krůtí, sůl, koření kari, kmín drcený, pepř, víno bílé, solamyl, mrkev, ředkev bílá, pohanka, cibulka jarní

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu