Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,80 g |
Tuky | 41,77 g |
Vláknina | 1,33 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 17,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na víně s kapary a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vR9g
Moje poznámka
Vepřové na víně s kapary a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vR9g
Nejnovější recepty
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 48 minutami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 13 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 16 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 8 minutami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 10 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 11 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 12 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 12 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 13 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřové s kapary,
vepřové na víně,
vepřové líčka na kaparech,
vepřové na kapary,
vepřová líčka na kaparech,
vepřové na kaparech,
vepřové plátky kapari,
pečené vepřové kotlety na víně a kapari,
kapary veprova,
veprove s rozmarynem,
vepřové na kapari,
veprove s kapari,
vepřové maso s kapary,
kapary,
kapary, vepřové
Suroviny:
plec vepřová,
víno červené suché,
kapary,
hořčice dijonská,
rozmarýn,
vývar,
smetana,
mouka,
sůl,
pepř,
máslo,
olej
Komentáře (20)
Bibi, místo kaparů můžeš dát okurky. Dřív, když kapary nebyly k sehnání, tak se nahrazovaly okurkama. Je to jiné, ale i tak dobré