Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 458 kJ / 1 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,27 g |
| Tuky | 153,91 g |
| Vláknina | 6,90 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 26,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálsky králik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RmO
Moje poznámka
Provensálsky králik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RmO
Nejnovější recepty
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 23 minutami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 14 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 18 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 20 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 10 hodinami
Margot kuličky
Junys před 10 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 10 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 11 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 11 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 13 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 13 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 13 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 13 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty na králíka,
králik recept,
recepty z králíka,
provencálský králík,
králík recepty,
recept na králíka,
pečený králík po provensálsku,
králikrecepty,
recepty z pro králika,
recept z kralika,
top recepty kralik,
provensalskykralik,
králík top recepty,
kralqik po provensalsku,
proventsalsky kralik recept,
recept králik,
recepty králik,
provensálsky nábytek,
rolka z králika,
kralik na panvici
Suroviny:
králík,
slanina uzená,
máslo,
sůl,
česnek,
petrželka,
žampiony sterilované,
rajče,
vývar,
mouka hladká
Komentáře (6)