Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 189 kJ / 2 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,36 g |
Tuky | 133,43 g |
Vláknina | 64,82 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 929 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 211,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fazole uvařit s bobk. listem doměkka.
Krok 2: V tlakáči uvařit žebra, po vystydnutí z nich obrat maso.
Krok 3: V kastrolu na sádle orestovat cibuli pokrájenou na kolečka, v tom zarestovat mouku a vymíchat jíšku, vmíchat papriku, zalít vývarem ze žeber. Povařit (omáčka musí být hustší), přidat uvařené fazole, kečup nebo protlak, utřený česnek, sůl, pepř, feferonku, případně dochutit dle své chuti. Krátce provařit.
Krok 4: Posypat pažitkou a podávat s chlebem.
Zveřejněno 18. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš staré rančerky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53oR
Moje poznámka
Guláš staré rančerky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53oR
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 13 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 1 minutou
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 3 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 6 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 15 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 53 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 1 hodinou
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 1 hodinou
Čínská cuketa
Ajkad před 1 hodinou
Domácí kečup
Jarin57 před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak vymíchat guláš,
gulas ze zeber,
guláš z žeber,
fazole v tlakáči,
uzene zebra v tlakaci,
guláš z uzených žeber,
žebra guláš recept,
guláš s starým chlebem,
guláš podle starého receptu,
guláš s uzenych žeber,
fazolov guláš z žebra,
stare recepty na uzeninu,
stare dobre recepty,
gulas z žebra,
kančí guláš z žeber,
fazule v tlakáči,
sulc v tlakáči,
stará omáčka na žebra,
recept uzené žebra v tlakaci,
žebra v tlakáči
Suroviny:
fazole bílé,
žebra uzená,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
kečup sladký,
česnek,
žebra uzená,
sůl,
pepř,
bobkový list,
feferonka,
pažitka
Komentáře (5)