Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,46 g |
Tuky | 8,40 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 2,96 g |
Sacharidy | 64,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jíškové knedlíčky do polévky-chutné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Lk7
Moje poznámka
Jíškové knedlíčky do polévky-chutné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Lk7
Nejnovější recepty
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 16 minutami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 3 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 15 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 1 hodinou
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 4 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 9 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 17 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 17 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 19 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 20 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 21 hodinami
Tématické fráze:
chutné polévky,
jížková polévka,
knedlíčky do polévky,
jiškové knedlíky,
jíšková zavářka do polévky,
knedlíčky do polévky z mouky,
jížkové knedlíčky,
jiskova zeleninová polévka,
jišková jana,
knedlicky z hladke mouky,
polevka jizkova,
jíškové,
jisková,
jíšková zavářka,
jiškové zavářky,
poleavka kureci jiskova,
polevky chutne,
knedlíčky do polévky z hladké mouky,
knedlíčky ze smažených vajec,
jiskove jnedlicky
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
česnek,
vejce,
vegeta,
strouhanka,
petrželka
Komentáře (6)