Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní rybí kousky se zapečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VPx
Moje poznámka
Pikantní rybí kousky se zapečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VPx
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 52 minutami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 33 minutami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 1 hodinou
Bramborová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza z rohlíků
zonoro před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 2 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 3 hodinami
Koka sušenky
habis před 4 hodinami
Tématické fráze:
instantní vločky hrachové,
jáhlové vločky instantní - recepty,
pikantní rybí směs,
zapečené rybí filety se zeleninou,
recept na polévku z instantních hrachových vloček,
zapečené rybí filé se zeleninou,
rybí filé zapečené se zeleninou,
zapečené rybí filety na zelenině,
filé obalené ve vločkách,
zapečená zelenina,
pikantní zapečené filé se zeleninou,
recepty instantni jahlove vlocky,
hoki filé,
restovaná zelenina s rybím filetem,
zapečená brokolice s rybím file,
stika se zapecenou zeleninou a bramborama,
grilované rybí kousky,
zapecena ryba,
recepty hrachove vločky instantní,
pikantní mořské ryby na zelenině
Suroviny:
mořská štika,
vejce,
vločky jáhlové,
harissa,
olej,
sůl,
pepř,
květák,
brokolice,
mrkev,
cuketa,
sýr nastrouhaný,
olej olivový
Komentáře (4)