Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 266 kJ / 2 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,59 g |
Tuky | 183,77 g |
Vláknina | 39,14 g |
Cholesterol | 606 mg |
Sodík | 7,44 g |
Sůl | 18,38 g |
Sacharidy | 189,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2v8
Moje poznámka
Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2v8
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
moravské střapačky,
noky se zelím a uzeným,
bosáky se zelím,
chlupačky s uzeným,
domácí strapačky,
střapačky se zelím,
bosáky s uzeným,
chlupačky se zelím,
noky s uzeným a zelím,
střapačky z vařených brambor,
bosáky od babičky,
strapace se zelim,
střapačka,
chlupacky s uzenym a zelim,
recept na chlupate knedlíky strapace,
chlupačky s uzeným masem,
strapačky,
strapacky recept,
chlupačky videorecept,
co jsou strapačky
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
mouka hladká,
vejce,
sádlo,
cukr,
sůl,
pepř,
cibule,
slanina,
maso uzené,
zelí kysané
Komentáře (20)
pochutnali jsme si velice, nacpali si bříška, spláchli to plzeňskou 12tkou
dělala jsem přesně podle rcp, systém přiměřeně, přiměřeně je zde namístě
vytasila jsem zelí z bečky, překrájela, přidala bobek a nové koření, trochu soli a cukr.. jak píšeš
akorát.. to bych nebyla já, abych něco nezmastila.. měla jsem máo vody a ňoky, jak jim miláček říkal, nechtěly plavat, mršky
takže, pokud budete někdo dělat, což doporučuju
třeba někdo přidá fotočku dřív