Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 768 kJ / 1 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,14 g |
| Tuky | 47,55 g |
| Vláknina | 32,90 g |
| Cholesterol | 322 mg |
| Sodík | 528 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 92,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský guláš s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5mR
Moje poznámka
Maďarský guláš s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5mR
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 12 minutami
Roláda Hurikán
Přidáno před 6 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno 25. 10. 2025 10:33:07
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí langoše
Sarka1234 před 4 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 47 minutami
Brokolicová polévka
Hanous7 před 49 minutami
Jablkový závin z listového těsta
sarah38 před 1 hodinou
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Janicee před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
jana1974 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 2 hodinami
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 2 hodinami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 4 hodinami
Tématické fráze:
madarsky bramborovy gulas,
hovězí guláš s bramborem,
maďarský hovězí kotlíkový guláš,
maďarský kotlíkový guláš,
gulas s bramborem,
bramborový guláš,
maďarský guláš,
maďarský kotlíkový guláš recept,
hovězí bramborovy guláš,
gulas s brambory,
maďarský guláš s hraskem,
bramborový guláš s masem,
madarsky hovězí guláš,
bramborovy madarsky gulas,
bramborový guláš s masem a mrkví,
hovězí guláš s brambory recept,
veprovy gulas s bramborem,
hovezi gulas s brambory,
recepty maďarský kotlíkový guláš,
maďarský guláš video
Suroviny:
kližka hovězí,
sádlo vepřové,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
protlak rajčatový,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
brambory,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (34)
dělala jsem ho poprvé, a fakt mňamosní
K obmenám patria fazuľový, srbský, kotlíkový, dolnozemský, szegedínsky, koložvársky...spoločné majú - nešetriť cibuľou a mletou paprikou...ako inak.
http://www.dietazunk.hu/index.php?Oldal=kezdolap&A...
V Brně máme výbornou maďarskou restauraci Szeged a tam byl na jídeláku stejný guláš, pamatuji, že mě překvapila konzistence takové hustší polévky.