Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 204 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,03 g |
Tuky | 35,56 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 369 mg |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 86,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kung-pao dle české hospůdky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x8E9
Moje poznámka
Kung-pao dle české hospůdky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x8E9
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 6 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 56 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 1 hodinou
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 1 hodinou
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 1 hodinou
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 1 hodinou
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 3 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 4 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 6 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit maso švejžužu,
kung pao videorecept,
kun pao,
vepřová čína poctivá recept,
kung pao,
kun kung pao,
kuřecí kun pao recept,
kuřecí kun pao,
kung pao pro děti,
kung pao naložení,
kung pao pocesku,
kun pao recept,
kuřecí kung pao,
receptykunkpao,
kup kung pao,
kureci kung pao podle cinana,
kung pao-retro,
kung pao kuřecí maso,
české hospůdky.cz. …,
česke kungpao
Suroviny:
prsa kuřecí,
pórek,
kapie,
arašídy,
vejce,
škrob,
koření čína,
sůl,
pepř,
cukr,
víno bílé,
omáčka sojová,
olej
Komentáře (21)
A dekuji.
Respektuji poznámku a k názvu jsem jeden hrob
Ten postup je jak od Číňana
Opravdu, vážně, fakt...
toto je pravé RETRO, Františku
a proč splácaniny
to je vždy období- móda - zatrácet kečup. mapř. a proč
Ivuško, jde to i s kýtou, už jsem to doplnila.
Otíku, za 200,-?
Ale mně je jedno co tam nahážu čínský nečínský, hlavně ne polský
mě se to prostě líbí a to tak, že dost