Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 768 kJ / 1 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,14 g |
| Tuky | 47,55 g |
| Vláknina | 32,90 g |
| Cholesterol | 322 mg |
| Sodík | 528 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 92,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský guláš s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5mR
Moje poznámka
Maďarský guláš s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5mR
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 15 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 34 minutami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 48 minutami
Bílková bábovka
Pavluska75 před 1 hodinou
Klobásníky
Krista56 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
HarryHole před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 3 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 3 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 3 hodinami
Gulášová polévka
o.d před 3 hodinami
Domácí rohlíky
MirkaHr před 7 hodinami
Tématické fráze:
madarsky bramborovy gulas,
hovězí guláš s bramborem,
maďarský hovězí kotlíkový guláš,
maďarský kotlíkový guláš,
gulas s bramborem,
bramborový guláš,
maďarský guláš,
maďarský kotlíkový guláš recept,
hovězí bramborovy guláš,
gulas s brambory,
maďarský guláš s hraskem,
bramborový guláš s masem,
madarsky hovězí guláš,
bramborovy madarsky gulas,
bramborový guláš s masem a mrkví,
hovězí guláš s brambory recept,
veprovy gulas s bramborem,
hovezi gulas s brambory,
recepty maďarský kotlíkový guláš,
maďarský guláš video
Suroviny:
kližka hovězí,
sádlo vepřové,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
protlak rajčatový,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
brambory,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (34)
dělala jsem ho poprvé, a fakt mňamosní
K obmenám patria fazuľový, srbský, kotlíkový, dolnozemský, szegedínsky, koložvársky...spoločné majú - nešetriť cibuľou a mletou paprikou...ako inak.
http://www.dietazunk.hu/index.php?Oldal=kezdolap&A...
V Brně máme výbornou maďarskou restauraci Szeged a tam byl na jídeláku stejný guláš, pamatuji, že mě překvapila konzistence takové hustší polévky.