Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 853 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,51 g |
Tuky | 33,90 g |
Vláknina | 2,12 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 27,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z játrové paštiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86Kg
Moje poznámka
Polévka z játrové paštiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86Kg
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková povidla
MAMA9903 před 23 minutami
Masová bulharka
Kajkajak před 1 hodinou
Bramboračka
ZdeKy před 2 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 2 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 3 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 4 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 5 hodinami
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 5 hodinami
Tématické fráze:
játrové knedlíčky do polévky z paštiky,
jatrova paštika s veprovym masem,
játrová paštika recept,
recepty z paštiky,
jatrova rýže z pastiky,
vaření játrové paštiky,
vaření paštiky,
játrová paštika se smetanou,
polévka z jatrovou,
jatrova paštika bez tuku,
vaření z paštiky,
-domaci paštika recepty,
pastika se smetanou,
recepty játrová paštika s vepřovým masem,
jak udělat paštiku bez tuku,
paštika s vepřovými játry,
játrová paštika s vepřovým masem recept,
doba vaření paštiky,
játrová paštika bez tuku recept,
paštika recept
Suroviny:
tuk,
cibule,
mouka hladká,
voda,
masox,
paštika játrová,
mrkev,
sůl,
smetana,
žloutek,
pažitka
Komentáře (3)