Luxusní čokoládové trojhránky
Na první pohled mohou tyto čokoládové trojhránky vypadat jako tradiční Míša řez, ale není tomu tak. Luxusní moučník má tvarohový krém doplněný pudinkem a místo křupavé čokoládové krusty je ganache - poleva z čokolády a smetany, která se pohodlně krájí.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 33 394 kJ / 7 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,93 g |
Tuky | 481,61 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 1,72 g |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 791,65 g |
Postup přípravy
Smícháme sypké ingredience. Krok 2: Do ušlehaných žloutků přidáme olej, mléko, bílky a opatrně, ale důkladně promícháme za postupného přisypávání sypké směsi. Těsto nalijeme do pečícím papírem vyloženého plechu nebo vymazaného a vysypaného moukou. Pečeme 25-30 minut. Krok 3: Mezitím připravíme krém: V kastrolku rozpustíme máslo a necháme vychladnout. Do misky vyklopíme oba tvarohy, přidáme cukr, pudinkový prášek, tekuté vychladlé máslo a vyšleháme ručním mixérem do krému. Když je korpus upečený, potřeme ho krémem. Krok 4: Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu, máslo, přimícháme smetanu a polijeme jí krém na korpusu. Dáme min na 1 hodinu vychladit. Krok 5: Vychlazené nakrájíme na trojúhelníky. Poleva je sice poloměkká, ale je lepší je krájet nahřátým nožem v teplé vodě a budete mít krásné rovné řezy.
Zveřejněno 4. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Luxusní čokoládové trojhránky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXGl
Moje poznámka
Luxusní čokoládové trojhránky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXGl
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 8 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 10 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 10 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 4 minutami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 1 hodinou
Lečo
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Plněné pečené batáty
evahy před 1 hodinou
Cikánský řízek
Petulensie před 2 hodinami
Bratislavská buchta
DanaDR před 2 hodinami
Ovesné bramboráčky s minutkovým kuřecím masem
Jan Nemec před 3 hodinami
Buchta z kompotu
Dagemar před 4 hodinami
Tématické fráze:
luxusní míša řezy,
luxusní čokoládové řezy,
čokoládové trojhránky,
miša řezy od ladí hrušky,
láďa hruška míša řezy,
luxusní dezerty,
luxusní recepty,
recepty ládi hrušky míša řezy,
miša řezy ládi hrušky,
míša řezy láďa hruška,
luxusni dezerty recept,
luxusní moučníky,
luxusní moučníky recepty,
čokoládová tlačenka,
luxusní recepty na moučníky a zákusky,
luxusní řezy,
luxusní dezerty recepty,
luxusní čokoládová poleva,
luxusni dezert,
luxusní čokolády
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
vejce,
prášek do pečiva,
mléko,
olej,
kakao,
tvaroh kostka,
máslo,
pudink vanilkový,
cukr moučkový,
čokoláda na vaření,
smetana,
tuk ztužený
Komentáře (89)
Tady https://www.toprecepty.cz/recept/38522-pastiera-na... mám ověřeno, že tvaroh propasírovaný přes síto je neskonale jemnější než původní tvaroh z hliníku
Tady je to šumafuk, ale obecně platí, že když není psáno jinak, tak tvaroh z "hliníku" nebo vážený
Fotka bohužel není, protože to bylo kamárádce na oslavičku
Jelikož znám Míša řezy, tak musím napsat, že opravdu tak chutnají, ingredience jsou stejné až na pudink.prášek.
Teď koukám, že zmizely podobné recepty, co tu byly včera, když jsem si recept tiskla, ale proč
Jinak přidávám bodík za dobrotu 39
Ale jinak je to jedno, jen jsem naspala svůj názor a nechci se nijak dohadovat.