Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 542 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,88 g |
Tuky | 29,98 g |
Vláknina | 1,68 g |
Cholesterol | 297 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 11,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OJJ
Moje poznámka
V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OJJ
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 18 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 18 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Housky nebo rohlíky
Ilunka před 1 minutou
Pečená švestková povidla
Pajuse před 43 minutami
Asijský salát s rýžovými nudlemi
TondaJ před 1 hodinou
Zdravé banánové palačinky ze dvou ingrediencí
Miloslavasejkorova před 1 hodinou
Chutné vafle
olivkao2015 před 1 hodinou
Masové koule na žampionech
Ellinnka1 před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Hypnos před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 4 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 5 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 5 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z krůtích prsou,
jak udit na pánvi,
vyuzeno,
jak udit v pánvi,
uzení masa na pánvi,
piliny na uzení obi,
panev na uzeni,
jak udit na pilinách,
jak udit kruti maso,
uzení v wok,
vyuzené maso je kyselé,
krůtí prso recepty,
jak vyudit krutí maso,
jak udit lososa na panvi,
kuřecí prsa uzení,
receptař prima napadu uzený olej,
udíme krůtí maso,
udit na pilinach,
domaci uzeni lososa na panvi,
recepty na uzení pilinami
Suroviny:
prsa krůtí,
sůl,
olej,
křen strouhaný,
smetana zakysaná,
majonéza,
hořčice hrubozrnná,
okurky sterilované,
vejce,
kopr,
sůl,
pepř
Komentáře (34)