Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 241 kJ / 1 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,73 g |
Tuky | 9,14 g |
Vláknina | 16,56 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 230,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86zL
Moje poznámka
Hruškový dezert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86zL
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 4 hodinami
Krenex
dragomirac před 5 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 6 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 6 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 6 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 7 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 7 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 8 hodinami
Tématické fráze:
hruškovy recepty,
dezert z hrušek,
dezerty z hrušek,
hruškový desert,
dezert,
dezert s hruškami,
desert z hrušek,
hruškový mošt recept,
hruška jako desert,
hruška desert,
desert z hrušky,
dezerty s hruškami,
hruškový mošt,
desert hruška,
hruškové deserty,
recepty na dezerty,
hruškovyrecepty,
dezert-hruška,
hrušky desert,
recept na dezert
Suroviny:
hruška,
mošt jablečný,
víno bílé,
med,
skořice celá,
badyán,
koření hřebíček,
rum,
mléko,
pudink čokoládový,
cukr,
šlehačka
Komentáře (4)