Dětská přesnídávka
Vyzkoušejte tento jednoduchý, voňavý recept a potěšte své děti či vnoučata dobrotou plnou vitamínů. Recept je variabilní, dávku můžete rozdělit na díly a do každého přidat jiné ovoce podle chuti. Přesnídávku můžete použít i do dětských kaší.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 550 kJ / 4 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,48 g |
Tuky | 17,69 g |
Vláknina | 131,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 185 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 102,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dětská přesnídávka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GD5
Moje poznámka
Dětská přesnídávka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GD5
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 56 minutami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 22 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 31 minutami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 45 minutami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Hansenka před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 1 hodinou
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 2 hodinami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 2 hodinami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 2 hodinami
Tématické fráze:
broskvova presnidavka,
presnidavka z broskvi,
jahodová přesnídávka,
jahodová přesnidávka recept,
jahodova presnidavka domaci,
jablečná přesnidávka,
domácí ovocná přesnídávka,
jablečná přesnídávka recept,
přesnídávka z broskví recept,
domácí přesnídávka z broskví,
broskvová přesnídávka recept,
domácí jahodová přesnídávka,
domaci presnidavka,
výroba dětských přesnídavek,
domácí švestková přesnídávka,
domácí výroba přesnídávky,
výroba přesnídávek,
domácí broskvová přesnídávka,
recept na detskou ovocnou presnidavku,
recept na domácí přesnídávku
Suroviny:
jablko,
voda,
pudink vanilkový,
cukr
Komentáře (38)
Pak nevím jak bys do nich vpravila ten pudink a ten se vařit má aspon dvě minuty, pouhou sterilizací ti přesnídávka nezhoustne, jablíčka neprojdou dostatečnou tepelnou úpravou a riskuješ, že se ti všechna přesnídávka zkazí, a ještě varem se ti odpaří voda a přesnídávka bude hustější.
Já bych to opravdu zvážila, ale raději bych se držela osvědčeného postupu. Ahojky a at se ti zadaří