Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 467 kJ / 2 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 2,60 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Propolisová tinktůra-všelék
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrAP
Moje poznámka
Propolisová tinktůra-všelék
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrAP
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 12 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 8 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 8 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 9 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 11 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 11 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 11 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 11 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 11 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 12 hodinami
Tématické fráze:
cesnekova tinktura,
propolys,
česneková tinktura recept,
příprava propolisu,
jitrocelový sirup recept,
česneková tinktura výroba,
domácí česneková tinktura,
cibulova tinktura,
česneková tinktura navod,
výroba česnekové tinktury,
propolis priprava,
propolis v lihu,
jak se dělá propolis,
domácí tinktury,
jitrocelová tinktura,
domácí výroba tinktury,
domácí tinktura,
jak se dela tinktura,
jak užívat propolisovou tinkturu,
domácí propolis
Komentáře (21)
Název všelék je dost zavádějící
Když jsme byli v osmdesátých letech v Rusku,tak nám tam nalili aby nám lépe chutnalo,vodku,ve které byly vylouhované čerstvé feferonky.To byla síla.
julius.hrabos@centrum.sk
Maris,klidně bych to nechala na září,ale to bohužel nebudu mít propolys ani slivovici.Proto jsem to raději udělala hned.Slivovice by byla určitě vypitá.