Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 267 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruhy umyjeme, osolíme a opepříme jak zevnitř, tak z venku.
Krok 2: Dáme do pekáčku, nakrájíme citrón na kolečka a do každého pstruha dáme 2 kolečka citrónu, přidáme tymián a kousek másla.
Krok 3: Pstruhy posypeme i svrchu tymiánem, dáme kolečko citrónu a do pekáčku nalijeme trošku vody.
Krok 4: Přiklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 220 stupňů asi 20 min.
Krok 5: Příloha: uvařené osolené brambory brambory pomačkáme vidličkou, přidáme na oleji osmaženou cibulku a kousek másla, vše vymíchat.
Zveřejněno 31. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7p91
Moje poznámka
Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7p91
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 18 minutami
Ševcovský mls II.
redwinn před 53 minutami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 53 minutami
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 1 hodinou
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 1 hodinou
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 4 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 4 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 4 hodinami
Tématické fráze:
pstruh na másle podle polreicha,
pstruh podle zdeňka pohlreicha,
bramborová kaše podle polreicha,
recepty pstruh pohlreich,
pstruh pohlreich,
pstruh recept pohlreich,
pstruh na másle podle pohlreicha,
ryby recepty polreich,
šťouchané brambory podle polreicha,
pstruh podle pohlreicha,
pečený pstruh podle polreicha,
grilování od polreicha,
zdenek polreich recepty na ryby,
kucharka pstruh,
kuchařka polreicha,
polreich kuchařka,
zdeněk pohlreich pstruh,
pstruh na másle zdeňka pohlreicha,
ryba se zeleninou podle polreicha,
pstruh na másle pohlreich
Suroviny:
pstruh,
citron,
tymián,
sůl,
pepř,
máslo,
slanina,
brambory,
cibulka,
máslo,
sůl
Komentáře (12)
Můj obor. je také gastronomie. začátek-Interhotel.Pstruh, podle
mého názoru je nejlepší jen, sůl,paprika a kmín,nakonec citrón.
Příloha vařený brambor,cibulka, orestovat anglickou slaninu nakonec
kadeřávku.V jednoduchsti je vždy krása kuchařského umění. Všichni nemůžeme být stejní a každý hájí své. Přeji dobrou chuť.Dag.Kubíčková.