Omáčka na gnocchi se žampiony, bazalkou a červeným vínem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 094 kJ / 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,95 g |
Tuky | 0,27 g |
Vláknina | 7,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka na gnocchi se žampiony, bazalkou a červeným vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BO1n
Moje poznámka
Omáčka na gnocchi se žampiony, bazalkou a červeným vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BO1n
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 33 minutami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 1 hodinou
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 1 hodinou
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 3 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 3 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 3 hodinami
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 5 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 5 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 5 hodinami
Tématické fráze:
omáčka na gnocchi,
omáčky na gnocchi,
omáčka z červeného vína,
žampionová omáčka s vínem,
omačka na gnochi,
žampionové gnocchi,
gnocchi omáčka,
omačka s červeného vína,
bazalkové gnocchi,
žampionová omáčka na gnocchi,
víno ke gnochi,
omacka s gnocci,
omáčka na gnocci,
jídlo s červeným vínem,
koupené gnocchi,
žampionová omáčka s gnocci,
omáčky na gnocci,
žampionova omacka s gnochi,
omáčka ke gnochi,
omacku na gnocchi
Suroviny:
gnocchi,
olej olivový,
cibule,
česnek,
žampióny,
šunka,
víno červené,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
tymián
Komentáře (6)