Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 374 kJ / 1 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,08 g |
Tuky | 46,16 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 601 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 96,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: TĚSTO:
bílky + špetka soli - vyšleháme sníh, žloutky + cukr - vyšleháme v pěnu do které postupně zašleháváme metličkou 1/2 sněhu poté mouku, solamyl a nakonec zbytek sněhu. Vylijeme na plech na který jsme dali pečící papír a pečeme na 170°C cca 20 minut. Krok 2: KRÉM:
pomazánkové máslo + cukr + vanilkový cukr - vyšlehat, šlehačka + ztužovač FIX - vyšleháme šlehačku, poté šlehačku lehce vmícháme do směsi z pomazánkového másla a cukru a natřeme na vychlazený piškot, posypeme nastrouhanými jablky, posypeme skořicí a zalijeme. Krok 3: POLEVOU, kterou vyrobíme - 2 sklenice moštu dáme vařit, přidáme cukr a poté přidáme v 1 sklenici moštu rozkvedlaný solamyl. Vaříme do zhoustnutí, odstavíme, necháme cca 5 minut za stálého míchání schladit a poté zalijeme jablka. Když poleva ztuhne. Zákusek vložíme do chladničky.
bílky + špetka soli - vyšleháme sníh, žloutky + cukr - vyšleháme v pěnu do které postupně zašleháváme metličkou 1/2 sněhu poté mouku, solamyl a nakonec zbytek sněhu. Vylijeme na plech na který jsme dali pečící papír a pečeme na 170°C cca 20 minut. Krok 2: KRÉM:
pomazánkové máslo + cukr + vanilkový cukr - vyšlehat, šlehačka + ztužovač FIX - vyšleháme šlehačku, poté šlehačku lehce vmícháme do směsi z pomazánkového másla a cukru a natřeme na vychlazený piškot, posypeme nastrouhanými jablky, posypeme skořicí a zalijeme. Krok 3: POLEVOU, kterou vyrobíme - 2 sklenice moštu dáme vařit, přidáme cukr a poté přidáme v 1 sklenici moštu rozkvedlaný solamyl. Vaříme do zhoustnutí, odstavíme, necháme cca 5 minut za stálého míchání schladit a poté zalijeme jablka. Když poleva ztuhne. Zákusek vložíme do chladničky.
Zveřejněno 28. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečno skořicové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qL5D
Moje poznámka
Jablečno skořicové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qL5D
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 5 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
jablečno skořicová buchta,
skořicové řezy s jablky,
skořicový řez,
jablečný skořicový řez,
jablečno skořicová bábovka,
co použít místo solamylu,
jablečný řez se skořicí,
jablečno skořicový šneci,
skoricova buchta,
skořicový zákusek,
skořicove zakusky,
jablecne rezi,
skočicové řezy s jablky,
skočicové řezy s jablky,
piskot s nastrouhanymi jablky,
jablečno skořicový řez,
jablko skořicové řezy,
jablečno tvarohové řezy recept,
jablečnoskořicové řezy,
jablečnoskořicová buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
solamyl,
vejce,
cukr,
sůl,
pomazánkové máslo,
šlehačka,
ztužovač šlehačky,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
jablko,
skořice mletá,
mošt jablečný,
cukr,
solamyl
Komentáře (4)
Řezy i fotka vypadají dobře, tak ti dávám 2. vstupního boda