Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 846 kJ / 1 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,85 g |
Tuky | 46,87 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 584 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Sekaná je výborná i studená.
Zveřejněno 20. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QP3
Moje poznámka
Sekaná v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QP3
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 3 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 3 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 4 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 4 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 4 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 7 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 7 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 7 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 8 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 8 hodinami
Tématické fráze:
nadívaná sekaná,
sekaná recept,
sekaná babicovy dobroty,
recept sekana,
recept na sekanou,
recept na sekanou v županu,
babicovy vajecne sekane rizecky,
maso v županu,
recepty sekaná,
výborná sekaná se zeleninou,
sekanka v zupanu,
mlete maso v zupanu,
nadívaná sekaná recept,
babicovy dobroty recepty sekaná,
sekaná,
swekaná v županu,
jak ozdobit sekanou,
recept sekáné,
sekana tvaruzky top recepty,
nadívaná sekaná recepty
Suroviny:
plecko vepřové,
žemle,
mléko,
cibule,
česnek,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
těsto listové
Komentáře (11)
Chcela som sa opýtať - cesto pred pečením poprepichovať, alebo sa nejako extra ani nechce nafúknuť?
(A +)