Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 137 141 kJ / 32 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 087,77 g |
Tuky | 226,49 g |
Vláknina | 3 811,23 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 5,82 g |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 5 766,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gqy
Moje poznámka
Hovězí guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gqy
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 9 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 9 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 10 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 10 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš recept,
hovězí guláš,
hovězí guláš recept,
hovězí maso recepty,
hovězí guláš,
guláš recept,
pravý hovězí guláš,
nejlepší hovězí guláš,
recept na hovězí guláš,
recept na hovězí guláš,
nejlepší hovězí guláš recept,
guláš z hovězího masa,
guláš z hovězího masa,
gulaš hovězi pravý speciál,
recept na dobry hovezi gulas,
recept na nejlepší hovězí guláš,
recepty z hovězího masa,
dobrý hovězí guláš,
guláš recepty,
recept hovězí guláš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
paprika čerstvá červená,
rajče,
sádlo,
koření paprika maďarská,
kmín celý,
majoránka,
česnek,
sůl,
pepř černý,
vývar
Komentáře (12)
Díky