Domácí bonboniéra
Křupavá čokoládová skořápka v kontrastu s jemnou náplní správným způsobem pošimrá chuťové buňky. Náplň si můžete zvolit dle svého gusta. Můžete do ní přidat rum, sušené ovoce, rozinky nebo ořechy, atd..
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 837 kJ / 1 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 70,00 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 126 mg |
| Sůl | 0,29 g |
| Sacharidy | 115,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí bonboniéra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8wP
Moje poznámka
Domácí bonboniéra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J8wP
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 6 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 7 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 9 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 10 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 11 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 21 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 2 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 2 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 2 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 3 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
domácí čokoládové bonbony,
domácí bonboniera,
výroba čokoládových bonbonů,
výroba domácí čokolády,
výroba domácí čokolády,
čokoládové bonbony recept,
domácí čokoládové pralinky,
čokoládové bonbony recept,
domaci bombony,
recept na čokoládové bonbony,
domácí cukroví,
výroba domácích bonbonů,
domácí pralinky recept,
domácí výroba čokolády,
čokoládové pralinky recept,
výroba čokolády recept,
domaci cukroví recepty,
recept na domácí čokoládu,
domácí čokoládové bombony,
čokoládové bonbony výroba
Suroviny:
čokoláda mléčná,
čokoláda hořká,
tuk ztužený,
salko
Komentáře (160)
Musíš vyzkoušet. Ale myslím, že i tak budeš bonbony uchovávat v chladnu, takže by měly vydržet dlouho.
Můžeš dát místo Salka nějakou vyzkoušenou hmotu na nepečené cukroví, třeba něco takového http://www.toprecepty.cz/recept/30693-kastanove-ku... a zalít ho čokoládou.
Každý má právo vyjadriť svoj názor, aj negatívny a kritický. Kritika má byť ale konštruktívna, čo vašim komentárom chýba. Vám neide o zlepšenie receptu pre prípadných záujemcov o jeho realizáciu, neide vám o prispenie a zlepšenie receptu svijimi postrehmi a praktickými skúsenosťami. Vám ide len o štvanie a rýpanie. A takéto komentáre pod receptom nemajú miesto.
Vyjadrili ste svoj názor a tým to malo skončiť. Lenže vaša vnútorná potreba očierniť to, čo iní tak chvália, je silnejšia ako zdravý rozum.
Ospravedlňujem sa cathleen, že to píšem pod jej recept, ale musela som to napísať. Aj za cenu toho, že "Jana" sa prípadne ako iná neregistrovaná premiestni pod môj recept. Lenže cit pre spravodlivosť je zasa silnejší u mňa.
Vsem, co radi vari a nejen kecaj, preju prijemnou nedeli