Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 919 kJ / 459 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,11 g |
| Tuky | 36,45 g |
| Vláknina | 14,35 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 769 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 24,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu dušená hovězí líčka s pečenými rajčaty a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DKy
Moje poznámka
Pomalu dušená hovězí líčka s pečenými rajčaty a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DKy
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 9 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 5 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 5 hodinami
Květákové placičky
Valis před 6 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 7 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 8 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 8 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 9 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 9 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 9 hodinami
Tématické fráze:
pomalu dušená kližka,
hovězí líčka polreich,
uprava hovězích líček,
jak odblanit licka,
hovězí líčka úprava,
polreich hovezi licka,
polreich líčka,
pomalu pečená líčka,
hovězí líčka recept polreich,
kližka pomalu pečená,
pomalu pečená kližka,
recept na pečené hovězí líčka,
pomalu dušené maso,
jak odblanit kližku,
jak odblanit hovězí líčka,
hovězí líčka recepty,
dušená líčka,
recepty na úpravu hovězích líček,
hovězí líčka a videorecept,
licka z kližky
Suroviny:
líčka hovězí,
cibule,
česnek,
rajče pečené,
kapary,
olej olivový,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
jíška,
vývar hovězí
Komentáře (18)