Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kanapky s tatarským biftekem - tip na Silvestra

Kanapky nejčastěji podáváme při různých slavnostních příležitostech a oslavách. Ozvláštněte pohoštění i těmito masovými jednohubkami. Na kousek křupavé topinky naneste lahodný tatarák z hovězího masa doplněný salátkem.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 621 kJ /
627 kcal
Bílkoviny101,50 g
Tuky24,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso na tatarák naškrábeme nožem nebo rozsekáme v robotu. Krok 2: Smícháme s nasekanou šalotkou, kořením, hořčicí, paprikou, kečupem, solí a žloutkem. Krok 3: Plátky chleba osmažíme na topinky. Z nich pak vykrájíme kolečka, která ozdobíme salátem a kopečkem bifteku. Krok 4: Vršek bifteku posypeme nasekanou šalotkou a petrželkou.

TIP: Časté chyby při přípravě silvestrovského pohoštění

Zveřejněno 8. 12. 2012

Poznámka autorky varilamyskakas…

Zdroj: Blesk magazín - nejlepší chlebíčky a kanapky

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YqGn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YqGn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

milanvanek.ts@seznam.cztak takové tataráčky jsem jedl před 50lety nádhera

rebeka: špetku papriky, ale nemusíš, to zase je manžela chuťovka:-D

tatarák já tuze rád:-p:-p;-):yes::yes: líbí se mi tam ta šalotka, s ní bude tatarák jemnější;-), papriku nedávám, ale můžu zkusit
jo, proč ne;-):-?:-):-K

Zajimavy napad..tatarak mam moc rada..:yes::yes:

varilamyskakasicku::-)):-)):-))

Já bych si prosila jednu porcičku Ivuš, tataráček já mám mooooc ráda:-p:-p:yes::yes::-K;-);-)

Tataráky tady máme, ale každý dělá malinko jinak, proč neokoukat zase něco jiné;-):yes:

Olinka5555: díky z tip a nápad, někde jsem to četla, beru je od soukromníka, zkusím vždy testík:-K

Tataráček jako malovaný:-))) Já se vajec nebojím, ale pokud je používám za syrova, tak je dávám na chvíli do studené vody, pokud nevyplavou, jsou OK. Posílám bod, je to skvělý nápad - jako jednohubky jsem tataráček nikde neviděla.:yes::yes::yes:

magdalenka: já také ne, ale toto jen tatarák na kanapkách, jen takové tataráčkové chuťovky a v malém provedení:-K

Tatarák tu ešte nie je? To sa mi nechce veriť.
Ja žĺtko nedávam tiež. Silvester bez tataráčka si neviem predstaviť.

Ivulinko, tak to bych si nechala líbit:-p. Máš to pěkně načančané;-):yes:

sunny.sofi: klidně vynech vajíčko, manžel si dává žloutek, ale já nemusím:-K;-)

:yes:kráása..tataráček jako malovaný,fotky krásné..:-*:-K:-K:-K

Vypadá to krásně:yes:
Když vynechám vajíčko, bude to úžasný papáníčko:-p

Tématické fráze:
nejlepší recepty na silvestra, nejlepsi kanapky, chlebicky na silvestra, maso na silvestra, recepty silvestr, kanapky nápady, silvestr recepty, kanapky recept, zeleninové kanapky, jednohubky z tataráku, chlebíčky a kanapky, kanapky nejlepší recept, recept silvestr, kanapky recepty, silvestr recept, tip na silvestra, jednohubky z s tatarákem, recept na kanapky, top recepty na silvestra 2017, k tatarskému bifteku

Suroviny:
svíčková hovězí, cibule šalotka, omáčka worcesterová, sůl, pepř mletý, hořčice, kečup sladký, paprika sušená sladká, žloutek, topinka, listy salátové, petrželka, topinka

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu