Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 043 kJ / 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,32 g |
| Tuky | 17,06 g |
| Vláknina | 4,03 g |
| Cholesterol | 58 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 10,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Siven plněný Nivou v anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/138P
Moje poznámka
Siven plněný Nivou v anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/138P
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 3 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 8 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 22 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 12 minutami
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 38 minutami
Šunkofleky
Kajkajak před 43 minutami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 45 minutami
Šlehačkové cukroví
Irenaha před 1 hodinou
Brokolicové placičky se sýrem
lenka64892 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
olapolap před 2 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
mafinka888 před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
Peetrys před 2 hodinami
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
siven americký recept,
pstruh na slanině s nivou,
pstruh s nivou,
siven recept,
siven recepty,
plněný pstruh nivou,
siven americký recepty,
pstruh se slaninou a nivou recept,
pstruh plněný nivou,
recept na sivena amerického,
pstruh plněný s nivou,
příprava sivena amerického,
ryba s nivou a anglickou,
recept na siven americký,
pečený pstruh plněný nivou,
recept siven americky,
štika na slanině s nivou,
siven rybi,
zampiony plnene nivou a obalene ve slanine,
štika plněná nivou
Suroviny:
siven,
sůl mořská,
citron,
česnek,
sýr niva,
slanina anglická,
máslo,
olej olivový
Komentáře (25)
Ryby mám rád a není než nad dobře udělanou rybku
Kdysi jsem pozval mladé do, v té době asi v Ol. nejlepší, restaurace http://www.entree-restaurant.cz/o-restauraci.html
V odkazu m. j. stojí: každý host naplno vychutná nezapomenutelné gastronomické zážitky.
Vše bylo OK.
Nezatracuji např. "popel z borovicových jehlic"... ale především nezapomenu na Kapra na černo!
Předložili mi cosi už od pohledu odpudivé (ale která rybka se na vás bude z talíře křenit, že) v jakési kolomazi. Vonělo to lépe než vypadalo... Říkám si, vypadá to divně, ale to zvládneš... Tedy až do okamžiku, kdy se ke mně zákeřně přitočil číšník s omáčníkem! Stačil jsem jen vyhrknout "Co je to tady, probůh, cítit?!!!" a ta kreatura na talíři byla polita KEFÍREM z omáčníku
Od té doby když se někde mihne, jinak sympatický, Forejt tak mám po náladě...
No a teď když si chceme naplno vychutnat nezapomenutelné gastronomické zážitky, tak jezdíme do Přerova, do Brna nebo do Zlína
***
Dnes v tisku, od dalšího guru, rcp na "Siven s kysaným zelí a koprem"
I rozproudila se u nás debata...
Paní casinová prý že to uvaří...
Ale ona toho naslibuje...
No, uvidí se, že
Snad jen, že jeden siven by u nás byl jen na jednu porci, jsme prostě ryboví
Posílám bod