Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 272 kJ / 1 738 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,82 g |
| Tuky | 94,32 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 627 mg |
| Sůl | 1,55 g |
| Sacharidy | 39,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní plátek na česneku s játry na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n62l
Moje poznámka
Přírodní plátek na česneku s játry na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n62l
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 41 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 43 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 50 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 56 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
přírodní vepřový plátek na česneku,
přírodní vepřová játra,
prirodni veprova jatra na cibulce,
jatra prirodne,
jatra plátky,
přírodní vepřové maso na česneku,
přírodní řízek na česneku,
přírodní plátky z jater,
přírodní vepřová játra s cibuli,
vepřový játra sos,
jak na přírodní plátek do měkka,
vepřovy platek s jatrovy přeliv,
prirodni vepřová jatra plátky,
vepřová játra přírodně na cibulce,
plátek z jater,
játrové plátky,
rizky na cibulce,
prirodní na jatry,
vepřový játra,přírodně,
jatrove prirodni platka
Suroviny:
kýta vepřová,
česnek,
pepř,
sůl,
olej,
olej,
mouka hladká,
vývar masový,
játra vepřová,
cibule,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (21)
snad vám bude chutnat a přidáte fotku
magdi děkuji
Rebíčku bylo to uvařeno už před husou
všem chutnalo, ale nebyl čas
no nic, už je zavinuto na něco jiného
mooc hezký recept, ten si ukládám