Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 379 kJ / 2 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,65 g |
Tuky | 162,86 g |
Vláknina | 56,97 g |
Cholesterol | 448 mg |
Sodík | 5,24 g |
Sůl | 12,70 g |
Sacharidy | 213,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory a maso nakrájejte na kostky. Vše vložte do hrnce. Vsypejte celý pepř, nové koření, bobkový list a vegetu. Zalijte asi 1000 ml vody a uvařte do poloměkka.
Krok 2: Přidejte scezené fazole, rozetřený česnek, sůl i ocet. Na mírném ohni dovařte.
Krok 3: Špek či slaninu nakrájejte na kostičky a rozškvařte na pánvi. Přidejte drobně nakrájenou cibuli a mletou papriku. Za stálého míchání osmahněte a přidejte do polévky.
Krok 4: Mléko rozšlehejte se smetanou i moukou. Polévku zahustěte a ještě chvíli povařte. Dochuťte ji kečupem, hořčicí a solí. Ozdobte bylinkami.
Zveřejněno 6. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Nociárovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n6B4
Moje poznámka
Polévka Nociárovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n6B4
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
polévka fa,
polévka s kečupem
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vegeta,
fazole bílé,
česnek,
sůl,
ocet,
špek,
cibule,
paprika sušená sladká,
mléko,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
kečup sladký,
hořčice plnotučná,
čerstvé bylinky
Komentáře (14)
Vůbec si nedokážu představit výslednou chuť.