Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 793 kJ / 1 146 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,08 g |
| Tuky | 2,00 g |
| Vláknina | 32,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 211,60 g |
Postup přípravy
Brambory uvaříme do měkka, scedíme a vrátíme na sporák a necháme všechnu zbylou vodu odpařit z brambor. Jakmile se zbavíme zbývající vody, tak brambory pečlivě rozmačkáme. Nejprve přidáme máslo a rozmícháme dohladka. Teprve poté přidáme smetanu a trochu mléka. Obojí jsme předem zahřáli. Nakonec přidáme nasekanou "zeleň". Dle chuti dosolíme. Kaši necháme před podáváním chvíli odpočinout. Krok 5: Prsíčka si nakrájíme na tenké plátky (maso musí být uvnitř růžové a být hodně šťavnaté), přelijeme omáčkou a podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 9. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filírovaná kachní prsa se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KjZ
Moje poznámka
Filírovaná kachní prsa se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KjZ
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 5 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 5 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 6 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 1 hodinou
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 2 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 3 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 4 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 5 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 6 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 7 hodinami
Tématické fráze:
filírované maso,
filírovaná panenka,
filírovaná vepřová panenka,
filirovana kachni prsicka,
filírovaná kuřecí prsa,
filírování masa,
kachní prsa se švestkovou omáčkou,
filirovany steak,
flirovana,
kachní prsa,
filírované kuřecí prsíčka,
co je filírovane maso,
filírované kachní prsíčka,
co je filírovaná panenka,
kachna recepty,
kachní prsa se švestkami,
kachní prsíčka se švestkovou omáčkou,
co je to filírované maso,
filirovane kureci prso,
filirované kuřeci
Suroviny:
prsa kachní,
sůl,
pepř,
povidla švestková,
švestky sušené,
slivovice,
vývar kachní,
brambory,
smetana,
mléko,
máslo,
sůl,
petržel,
pažitka
Komentáře (14)
http://slovnik.vareni.cz/filirovani/
To maso vypadá tak lákavě,že by bylo snědeno jenom tak !