Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka jalapeňo a lá losos

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie71 kJ /
17 kcal
Bílkoviny0,48 g
Tuky0,08 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,11 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na velmi jemno. Krok 2: Tresku necháme na sítku vykapat, papričky posekáme. Vše smícháme s lučinou a dochutíme případně solí, ale nejprve ochutnáme, neboť treska je dost slaná a každá jinak.

Zveřejněno 9. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MW0B

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MW0B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (60)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

I am genuinely delighted to glance at this website posts which contains plenty of useful information, thanks for providing these data

Pepez:Tak to se opravdu trochu prodražilo;-), ale papričky ti určitě zbyly a z lučiny si můžeš udělat ještě spostu dobrot. Jalapeňo můžeš použít ještě třeba v tomto receptu, určitě si taky pochutnáš;-)
http://www.toprecepty.cz/recept/29573-kureci-jalap...

Tak hotovo:-) Sice jsem se trošku plácl přez kapsu, protože místo drcené tresky a lá losos, kterou jsem v Peny nesehnal jsem koupil solenou tresku v oleji(48Kč) Jalapeňo papričky v plechovce(38Kč) a den předtím jsem dělal domácí Lučinu z 3X 0,5l bílého jogurtu(39Kč) a jedné smetany(15Kč) Celkem mě to vyšlo 140Kč a půlku domácí lučiny mi ještě zbylo. Teď už se jen těším na gastronomicky zážitek.:-p S pozdravem Pepes z Opavy;-)

Pepez:Já zalovila lžící ve sklenici a bylo to:-D. No počítám tak 10 těch řezů ( koleček), co jsou vidět na obrázku. A třeba přidat podle libosti;-)

Zdravím potřebuji poradit. 1PL naložených jalapeňo papriček znamená kolik??? :-//

Dana61:Danuš, díky moc za vyzkoušení a improvizaci;-). Jsem ráda, že vám chutnalo:-K

úžasné:yes::-D tedy papriček nemajíc zvolila jsem chilli čerstvě umleté a opravdu jsme si móc pochutnali:-p Velmi chválím, před vánocemi jsem nemohla sehnat lososa alá treska, tak jsem koupila ve skleničce již hotovou pomazánku s označením "z pravého lososa" - přátelé, kamarádi - otevřela, tím hrozným rybím zápachem ochromena (podotýkám, že nebyla zkažená)jsem ji vyhodila slepicím:-//
Ale toto, to bylo mňam:-p

senky:No ty brďo, piri piri bych asi nedala, mám ráda pikantní, ale po tomhle už by mi tekly slzy:-D. Díky za vyzkoušení a fotečku:-K

Takže Tarapaca nebyla, byla Frankovka;-) ale i tak pomazánka na topince moc dobrá:yes::yes: použila jsem červené Piri-Piri, mi se zdály pálivé, manžel si ještě přikusoval ze skleničky:-D:-D:-D
Přidávám foto;-) ale lučina z jogurtu byla tentokrát docela řídká, takže esteticky nic moc:-(:-D

1974andrea:Andrejko, jsou v plastové krabičce, na ní je mix a papričky jsou různých barev, také jsem některé naložila do alkoholu, prý je výluh z nich prevence infarktu ;-)

1974andrea: tak to bych neřekla, jasně že se proležej, ale ty méně pálivé zkrotěj ty ostré a ty ostřejší zas zvýrazněj ty nepálivé, ale určitě nechutnaj stejně. Já si stejně vybírám ty málo pálivé, muž ty nejpálivější. Ale jinak radši stejně kupuju každý druh extra.

spagetka:Aha, ale to už pak musí být pálivé všechny stejně, když jsou naložené dohromady, ne?

1974andrea: Andrejko, asi vím, co Janulka myslí, v Kaufu taky kupujem mix papriček ve sklenici, jsou tam různé druhy - kozí rohy, jalapeňo, piripiri, pak takové do plocha a kulaté.......a různobarevné

yanull:Janulko díky:-K. A jaký myslíš mix, těch čerstvých na tácku?

Tématické fráze:
chalapeňo, jalapeno, nakládané jalapeños, jalapeno recepty, pálivé papričky druhy jalapeno, nakládané jalapeno, pomazanka z lososa, jak se dělá losos, feferonka jalapeňo, jalapeno recept, feferonky jalapeno, nakládané papričky jalapeňos recepty, jalapeňos, pomazánka z pravého lososa, jak použít tresku ala losos, solená treska v oleji na topince, nakladane jalapeno diskuse, domaci pomazanka z lososa, pomazanka z nalozeneho lososa, nakládané papričky jalapeňo

Suroviny:
lučina domácí, paprička jalapeňo nakládaná, treska drcená a lá losos, cibule červená, máslo, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu