Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 161 kJ / 1 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,05 g |
Tuky | 55,76 g |
Vláknina | 27,24 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 94,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustové hašé s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNLA
Moje poznámka
Kapustové hašé s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNLA
Nejnovější recepty
Makronky
Přidáno před 1 hodinou
Tyčinky s parmskou šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Jablečné řezy s kandovaným ovocem a čokoládovou polevou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové vafle
Přidáno 17. 5. 2025 05:00
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí chléb bez hnětení
veronika_straka před 24 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
Didi1 před 34 minutami
Obalovaný květák
radekfiala před 35 minutami
Pečené plněné papriky
danava před 38 minutami
Celerový salát na chlebíčky
kacaba10 před 58 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dada66 před 1 hodinou
Vláčný makovec-makovník
Pahak před 1 hodinou
Hrnková bábovka
eVecernice před 1 hodinou
Vepřové plátky na zelenině a žampionech v pomalém hrnci
Petem před 1 hodinou
Litina
Marta.lhotecka@seznam.cz před 2 hodinami
Tématické fráze:
haše,
hase s kapusty a masa,
recept na masovou haši,
kapusta s játry,
zeleninová haše,
kapustové nákyp,
jak uvarit kel,
hašé z květáku a masa,
játra s kapustou,
kapust s s játry,
kapustové karbanátky s játry,
masová hase s kapusta,
masová haše s játry recept,
hovězí hašé,
haše z masa a jater,
masová haše z kapustou,
jehněčí haše,
masová haše játra recepty,
haše z jater,
haše recept
Suroviny:
kapusta,
játra,
slanina uzená,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
majoránka,
vejce,
strouhanka
Komentáře (14)
musím to všechno semlít?? že bych si tam kousky jater a slaninky nechala?