Špenátovo-žampionové kostky
Tyto krásně vypadající řezy připravíme z piškotového těsta, které ochutíme špenátovým protlakem. Po upečení piškot rozřežeme na tři části a spojíme je náplní ze sýra, žampionů a zakysané smetany.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 389 kJ / 2 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,08 g |
Tuky | 178,80 g |
Vláknina | 18,58 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,38 g |
Sacharidy | 86,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátovo-žampionové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j67Y
Moje poznámka
Špenátovo-žampionové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j67Y
Nejnovější recepty
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 13 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová placka
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno 30. 9. 2025 20:37:04
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mramorová bábovka jako od babičky
shirodepressed před 3 hodinami
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou
Sahula před 8 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 9 hodinami
Lečo jak dělám já
Billis před 9 hodinami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 12 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 12 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 13 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Andy10 před 13 hodinami
Prošívaná deka
Tynaja před 13 hodinami
Tématické fráze:
špenátovo palačinkový dort,
spenatovozampionova polevka,
g noci s žampionový krém,
nesmírná krása prezentace
Suroviny:
vejce,
olej,
smetana zakysaná,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
protlak špenátový,
sůl,
sýr smetanový,
sýr feta,
smetana zakysaná,
žampióny,
sůl,
vegeta,
kopr,
želatina
Komentáře (26)