Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 948 kJ / 1 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,76 g |
Tuky | 129,62 g |
Vláknina | 15,05 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 3,11 g |
Sůl | 7,65 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLoD
Moje poznámka
Játra s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLoD
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky po uhersku
Sahula před 16 minutami
Ledvinky na paprice
Sahula před 22 minutami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 3 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 3 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 3 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 4 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 6 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
játra s jablky,
telecí játra na cibulce s jablky,
játra s jablkem,
játra na jablkách,
pokrmy z jablek,
veprová játra s jablky,
recept jatra s jablky,
játra s jablky recept,
jatra s jablkama,
recepty jatra s jablky,
telecí játra s jablky,
recept na játra s jablky,
játra s jabkama,
krůtí játra na jabkách,
kachní játra s jablky,
vaření jatra s jablky,
veprove jatra s jablky,
játra na jabkách,
jjatra s jablky,
jatra s jabkem
Suroviny:
játra kuřecí,
párky,
slanina,
cibule,
jablko,
tuk na smažení,
sůl
Komentáře (8)
Hanko - vlož to raději jako nový recept, tohle je opravdu matoucí