Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Moje poznámka
					
				
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bořč, 
						
						
							bořšt, 
						
						
							borzc, 
						
						
							boršč recept, 
						
						
							borč-polévka, 
						
						
							borč polevka, 
						
						
							polevka falesny borc, 
						
						
							falesny vyvar, 
						
						
							borč z červené řepy, 
						
						
							falesnej borsc, 
						
						
							borsc, 
						
						
							recept na boršč, 
						
						
							boršč ze sterilované řepy, 
						
						
							recept boršt, 
						
						
							oršč, 
						
						
							jak se dělá falešný boršč, 
						
						
							recept na bořč bez masa, 
						
						
							bořč - recepty, 
						
						
							boršť z červené řepy, 
						
						
							polevka bořšt
						
					
						Suroviny:
						
							maso hovězí, 
						
						
							zelí hlávkové, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							brambory, 
						
						
							řepa červená, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							smetana, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
Komentáře (13)