Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nudle á la Čína

Připravit si doma smažené nudle, které znáte z čínských bister, není nic těžkého. Základem je kvalitní sójová omáčka a správné dochucení. Pokud přidáte kuřecí maso a zeleninu, získáte rychle a snadno lahodný a vydatný oběd za pár korun.

Hodnocení receptu je 4,9 (51×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Iness Iness

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 283 kJ /
307 kcal
Bílkoviny69,90 g
Tuky3,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 165 mg
Sodík 165 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky či malé kousky, opepříme a orestujeme na oleji ve větší pánvi. Krok 2: Přihodíme mrkev nastrouhanou na hrubém struhadle, osolíme a dusíme, až je maso měkké. Krok 3: Mezitím připravíme nudle nebo špagety dle návodu. Krok 4: Když je maso měkké, přidáme uvařené nudle, zelí nakrájené na proužky, fazolové klíčky, sójovou omáčku, přisolíme, a celé prohřejeme. Krok 5: Ihned podáváme, rychle chladnou.

TIP: Přehled asijských nudlí

Zveřejněno 27. 1. 2013

Poznámka autorky Iness

Do tohoto pokrmu ještě patří smažená míchaná vejce, ale děti je tam nechtějí, tak jsem je vynechala.

Zdroj:http://recepty-online3.webnode.cz/recepty/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nudle á la Čína

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N15D

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nudle á la Čína

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N15D

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Vynikající :yes:, rychlé a dobré, mňam

Dobrý den, přidávám fotečku. Je to rychlé, výborné jídlo ????

Krista: Muzete, jen olivovy olej neni moc vhodny na smazeni. Je lepsi za studena ;-).

Myslíte že to můžu udělat na olivovém oleji??

Krista: Urcite,pouzivam taky olivovy olej,cinska jidla delam casto;-)

slavomír vácha 1. 8. 2016 11:02
....zásadně dělám na sádle a ne na oleji......

Vypadá dost dobře, určitě zkusím

Určitě udělám. :yes:

Já také baz vajíček;-):-))Vypadá to moc dobře:-p+10:yes::-K

Paráda, zítra budou k obědu. Díky za tip.:-K

Dávám si je u číňanů, mám je ráda:-purčitě si je doma udělám:yes::yes:+

Dělám něco podobného, ale toto vyzkouším.:yes: +1

Tématické fráze:
nudle ala čína, pravé čínské nudle recept, čínské nudle ze špaget, nudle a la čína, špagety ala čínské nudle, čínské nudle jako od číňana, pravé čínské nudle, vajíčko do číny, nudle, spagety jako čínske nudle, šmakounovy nudle, čína s klíčky, nudle recept, čína recept, čína jako od číňana, cina ze spaget, maso a la čína, čína na špagety, špagety čína, těstoviny ala cina

Suroviny:
nudle čínské, prsa kuřecí, zelí čínské, mrkev, fazolky sterilované klíčky, omáčka sojová, pepř mletý, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu