Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 126 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 10,41 g |
Vláknina | 23,72 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 125,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka se strouháním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KE2r
Moje poznámka
Ovarová polévka se strouháním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KE2r
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 19 minutami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 21 minutami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 2 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 3 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 13 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 15 hodinami
Tématické fráze:
polevka z bučku,
ovarova polevka,
ovarová polévka recept,
ovarovy vyvar,
vepřová polévka z bůčku,
polevka s bučku,
rajská polévka se strouháním,
ovarové koleno polevka,
ovarova polevka z bůčku,
poctivá ovarova polévka,
polévka ovarova,
bucek ovarovy,
ovarový bůček,
strouhání do v rajské polevky,
vepřová polévka z bučku,
bucek na polévky,
recep na vlockovou polevku,
vepřová polévka s bučku,
ingredience do ovarove polivky,
bucek vyvar
Suroviny:
koleno vepřové,
mrkev,
petržel,
celer,
česnek,
koření nové koření,
majoránka,
cibule,
pepř,
sůl,
voda,
vejce,
mouka hrubá
Komentáře (19)
Samozřejmně že mohla, ale počítejte stím, že polévka bude mít krásný dádech uzeného masa, tedy lépe řečeno zauzeného. Neb uzená kolena, pokud si je neuděláte sami, tak je to jen lehce zauzené, aby se z kolena nezteratila váha.. Je to stejně juak u všech prodávajících masných výrobků rádoby uzených.
Polévka z tohoto kolena bude zcela jiná, a je třeba ji taky jinak doplnit polévkovou přílohou, tedy já doporučuju kroupy a brambory. Na závěrečnou chuť já dávám majoránku.
TAK ŽE JE TO MOŽNÉ, ALE JINÉ LEVL.
,,toš tak,,
jEN TAK NA OKRAJ, pokuste se počítat se nou: když uvaříte koleno, oddělíte maso a další co se dá sníst od toho co děte prostě pryč a propočtete si cenu za to co sníte a co takzvaně vyhodíte, tak dojdete k překvapivému výsledku.
ALE ZASE TA CHUŤ ZA TO STOJÍ? A NEO JE LÉPE KOLENO NAHRADIT TŘEBA ............... TO SI DOPLŇTE SAMA, CO BY VÁM VYHOVOVALO.
No, mohla a bude to jako nebe a dudy
***
(200 g kořenové zeleniny):150 g mrkve 100 g petržele 50 g celeru
Zajímavé počty, že