Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 703 kJ / 1 124 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,63 g |
| Tuky | 6,26 g |
| Vláknina | 39,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 212,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová pohanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8YnW
Moje poznámka
Zeleninová pohanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8YnW
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 19 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 20 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře s bílou paprikou v medově hořčičné šťávě
LucikG před 40 minutami
Špagety aglio e olio
DavikEvik před 52 minutami
Pečené maso
Anytram před 1 hodinou
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 2 hodinami
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 2 hodinami
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 2 hodinami
Domácí česnečka
Milan68 před 3 hodinami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 3 hodinami
Tématické fráze:
pohanka jak správně vařit,
jak správně vařit pohanku,
pohanka recepty,
pohanka se zeleninou,
zeleninová pohanka,
co vařit z pohanky,
jak se vaří pohanka,
vařená pohanka se zeleninou,
pohanka recept,
co varit s pohanky,
recept na pohanku,
jakspravnevaritpohanku,
pohanka okurka,
pohanka jak vařit,
pohanka na zelenině,
jak vařit z pohanky,
pohanka obsah,
pohanka recepty se zeleninou,
recepty s pohankou,
rajče pohanka
Suroviny:
pohanka,
paprika čerstvá červená,
okurka salátová,
cibule červená,
rajče,
kukuřice,
mrkev,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Dobrá je pohanka s domácím naloženým zelím, a s osmaženou cibulkou. Teplé i studené. Dobrá a levná večeře. Kdo to nemůže vydržet, může přidat ke smažené cibulce rozškvařit malé kostičky špeku.