Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 581 kJ / 1 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,34 g |
Tuky | 96,05 g |
Vláknina | 47,40 g |
Cholesterol | 251 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 3,56 g |
Sacharidy | 83,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí hřbety s fenyklem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Yjg
Moje poznámka
Králičí hřbety s fenyklem a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Yjg
Nejnovější recepty
Koprová omáčka s vejci
Přidáno před 1 hodinou
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 22 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská s kuličkami z mletého masa
peppek před 29 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
MonikaKa před 1 hodinou
Zelné placky se sýrem
Matea před 11 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 11 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 13 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 14 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 15 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 16 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 16 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 16 hodinami
Tématické fráze:
králičí hřbet bez kosti,
kuchyně lidlu recepty,
tahoňa,
králičí hřbet bez kosti recept,
kuchyně lidlu recepty,
králičí hřbety recepty,
králičí hřbet,
kuchyně v lidlu cz,
kuskus s králíkem,
recepty králičí hřbety,
králíčí hřbet - výborný recept,
králíčí hřbet recept,
králičí hřbet na bílém víně cena,
fenykl recepty,
albert králík na fenyklu,
králičí hřbet bez kosti recepty,
do ceho se pouziva fenykl,
kralici hrbety ceny,
kralíčí racepty levně,
kuchyně lidlu recepty králík
Suroviny:
hřbet králičí,
fenykl,
olivy černé bez pecky,
rajče cherry,
víno bílé,
vývar drůbeží,
máslo,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (25)
a fenikel sladký, obľúbená zelenina napr. v Taliansku, kde sa konzumuje cibuľovitá časť.
My na Slovensku máme fenIkel, nie fenYkel.
A k receptu - je krásny, nemám čo dodať...
Jani díky
Nádhera. S tím vínkem ten králíček musí být delikatesa. Mám výhodu, že mamča chová králíky, tak určitě vyzkouším.
Krása