Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruží závitky na rozmarýnové větvičce

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

7. 8. 2016 22:37

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 456 kJ / 1 065 kcal
Bílkoviny108,48 g
Tuky68,78 g
Vláknina0,12 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 312 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy2,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivace64 Ivace64

18. 10. 2016 20:21

:-K:-K:yes::yes:

Colombo65 Colombo65

8. 8. 2016 10:24

maris: Tak nějak opraveno ;-)

maris maris

8. 8. 2016 08:32

Moc se mi závitky líbí, ale chci se zeptat - píšeš, že smotáme kůží dovnitř, to mi připadá divné a na fotce je kůže venku. To se asi chybička vloudila, ne ? ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: závitky ze pstruha na jehle pstruh recept pstruzifylety se šunkou grilovaný pstruží filet

Suroviny: pstruh, ghee, mouka hladká, hořčice sušená, rozmarýn, pepř citronový, sůl

TopRecepty.cz

Pstruží závitky na rozmarýnové větvičce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m9Yn