Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
Tuky | 15,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYz7
Moje poznámka
Pórková polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYz7
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 1 hodinou
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 3 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 17 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionový guláš s cuketou
Slavista62 před 46 minutami
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 1 hodinou
Kuřecí špízy
Renata1988 před 8 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 9 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 10 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 15 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 16 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 18 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 19 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 19 hodinami
Tématické fráze:
cizrnová polévka s porkem,
polevka z cizrny,
polévka s cizrnou,
pórková polévka,
cizrnova polevka,
cizrna polevka,
jak dlouho vařit cizrnu,
vaříme s cizrnou,
vaříme zdravě s alemari,
vaříme z cizrny,
porkovo cizrnova polevka,
recepty polévky,
jak připravit cizrnu,
jak dlouho se vaří cizrna,
polevka s cizrny,
porkova cizrnová polévka,
polévky s cizrnou,
cizrna recepty,
cizrnová polévka s s porkem,
cizrnová polévka recepty
Suroviny:
pórek,
máslo,
cizrna,
krupička,
vejce,
cibule,
vývar kuřecí,
sůl,
brambory,
pažitka
Komentáře (12)
Vzpomeň si, není to tak dlouho jsme spolu psali, že jsme cizrnu ještě nejedli
Bibi by ti odpovedala, asi ako ja - namoč si ju a potom do hodiny ju máš uvarenú - ochutnávaj, zbadáš, kedy je mäkká...