Suroviny
Porce: 3 velké
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 445 kJ / 1 062 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,79 g |
| Tuky | 43,29 g |
| Vláknina | 18,55 g |
| Cholesterol | 308 mg |
| Sodík | 3,82 g |
| Sůl | 8,80 g |
| Sacharidy | 89,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s uzeninou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVmm
Moje poznámka
Brambory s uzeninou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVmm
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 4 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 4 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 9 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 18 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno 18. 12. 2025 15:57:57
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný koňak
Vigousek před 15 minutami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 32 minutami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 49 minutami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 56 minutami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 3 hodinami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 4 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory v papináku,
jak dlouho vařit brambory v papiňáku,
brambory s cibulí v papináku,
recepty z papiňáku,
brambory v papináku,
papinak tescoma,
oběd s uzeninou,
jak dlouho se vaří brambory v papiňáku,
papiňák recepty,
brambory s uzeninou,
brambory z papiňáku,
doba vaření brambor v papiňáku,
jak vařit v tlakovem hrnci recepty i,
recepty pro tlakový hrnec,
tescoma tlakový hrnec bio exclusive+recepty,
recepty pro tlakový hrnec tescoma,
jak pracovat s tlakovym hrncem,
brambory, paprika ,cibule v papiňáku,
jidla z papinaku,recepty,
uzene s brambory
Suroviny:
olej,
kmín celý,
cibule,
klobása,
brambory,
paprika čerstvá červená,
bylinky zelené,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (34)
Tlak.hrnce od Tescomy nejsou žádná"levná záležitost"ale jsou opravdu velice kvalitní
Včera jsem našel v návodu k uvedeným hrncům (opakovanou) výstrahu,že bez vody se používat nesmějí - minimum je 2,5dcl vody.
Nicméně podle Vaší rady myslím stačí i ty 2 lžíce.
Rád bych zkusil zde uveřejněné recepty pro tlak. hrnce,protože výsledky vypadají lákavě
Děkuji.RK.
Já používám nerezové tlak.hrnce Baquonet a Orion(různých velikostí-5,7a 9l)http://www.sdilej.eu/pics/a106ae7465c9efdd507407c4...
U jiných receptů tekutinu přidávám,ale tady nedávám žádnou.Je tam lžíce oleje.Cibule,uzenina a paprika také pustí trochu šťávy.Díky tomu,že se nepřidá voda,tak se brambory malinko osmahnou,jako při osmažení na pánvi.https://www.toprecepty.cz/recept/39573-brambory-se...
Těch 5minut bez vody ani hrnci,ani surovinám neuškodí.Ale pokud by jste měl přeci jen nějaké obavy,můžete přidat 2lžíce vody
Snad jsem Vám trochu pomohla
Já vařím na plynu,s elektrikou nemám zkušenosti,ale udělala bych to přesně,jak píšeš-jakmile začne hrnec jen slabounko syčet,ubrat stupně na sporáku,nebo malinko hrnec odsunout stranou
Myško,ani nevíš,jak jsi mě potěšila
helwe59-"Papénových"hrníčků se neboj
Papinák sice mám,ale jeho využití není časté,že bych se přestala bát a spáchala tento pokrm?Opravdu tam není žádná tekutá přísada?