Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Trochu pracnější příprava pokrmu vám bohatě vynahradí jeho konečná podoba. Pikantní smetanová omáčka lahodné kořeněné chuti zcela jistě potěší vaše chuťové pohárky. Navíc přidaná zelenina prospěje vašemu zdraví.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vQ0
Moje poznámka
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vQ0
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 5 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 19 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 5 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 6 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 7 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 8 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 8 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 9 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 9 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 10 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 12 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 12 hodinami
Tématické fráze:
veprova pecene,
vepřová pečeně recepty,
bratislavská vepřová kýta,
vepřové po bratislavsku,
vepřová plec po bratislavsku,
vepřová pečeně na smetaně,
vepřová kýta po bratislavsku,
bratislavská vepřová plec,
bratislavska hovezi pecene,
špikovana vepřova pečeně,
bratislavská kýta,
maso po bratislavsku,
vepřové maso po bratislavsku,
plecko po bratislavsku,
vepřová pečeně recept,
recepty z vepřové pečeně,
kýta po bratislavsku,
vepřová po bratislavsku,
plec po bratislavsku,
vepřové plecko po bratislavsku
Suroviny:
maso vepřové,
slanina uzená,
smetana zakysaná,
směs zeleninová mražená,
cibule,
sádlo,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
ocet,
máslo,
voda,
sůl,
pepř mletý,
koření nové koření,
bobkový list,
ořech muškátový,
jalovec
Komentáře (9)