Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
Tuky | 30,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sázené vejce po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yX8
Moje poznámka
Sázené vejce po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yX8
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 2 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 2 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 56 minutami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 1 hodinou
Dort z palačinek
Martina5672 před 1 hodinou
Řezy raffaelo
Martina5672 před 1 hodinou
Tažený štrúdl
Lenuus před 1 hodinou
Jablkový perník
collins před 3 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 5 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 6 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 7 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 7 hodinami
Tématické fráze:
sázený vejce,
sázene vejce,
sázená vejce recept,
sázení vejce,
vejce po italsku,
cocka s klobasou sazene vejce,
sazeny vejce recept,
pánev na sázená vejce,
sázene vejce recept,
loupaná rajčata recepty,
vejce sázené,
hovězí a sázene vejce,
sazene vejce ve chlebě,
sázená vejce,
předkrm po italsku,
sazene vejce v chlebu,
sázení rajčat po italsku,
recept sazene vejcem,
vajce po italsku,
sázení rajčat a paprik language:cs
Suroviny:
rajče,
olej olivový,
česnek,
vejce,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
bazalka čerstvá
Komentáře (22)
No, někteří ho sezobneme (někdy se parádně lepí na zuby)
Italové ho, po splnění jeho úkolu ovonět olej, vyhazují...
Fakt je ten, že je to veľmi chutné a veľmi jednoduché na prípravu!