Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 274 kJ / 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,50 g |
Tuky | 6,55 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso popepříme a dáme do chladničky odležet minimálně na 2 hodiny. Pánvičku rozpálíme "tak akorát", potřeme lehce olejem a vložíme maso.
Krok 2: Osolíme. Smažíme 5 minut z každé strany. Podáváme s brambory nebo s čím chcete.
Zveřejněno 15. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pondělní steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAmg
Moje poznámka
Pondělní steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAmg
Nejnovější recepty
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 30 minutami
Mrkvová bábovka
Přidáno před 7 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 10 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno 6. 10. 2025 20:48:13
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno 6. 10. 2025 16:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakytníkový sirup zastudena
Receptynove před 2 hodinami
Mrkvovo-česneková polévka
Valis před 3 hodinami
Koláč s hruškami
Jessie před 4 hodinami
Pomazánka z vepřového masa
iveta.kroul před 5 hodinami
Pikantní kuřecí maso na zelenině
Danoouch před 5 hodinami
Kuskus s mletým masem
vendycervenkova před 6 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
wimra před 6 hodinami
Výborný rychlý makovec
Kottatko před 7 hodinami
Dušená kapusta na slanině
Mormon před 8 hodinami
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 9 hodinami
Tématické fráze:
recept na steaky,
top recept steak,
myslivecké fotky stare,
ceho se dela stara myslivecka recepty,
recept na stejky z veproviho masa,
chuck flap steak recept,
chuck flap recept,
pondelni recepty,
uzasny steak recept,
top recepty steak,
recept na steak pro chlapa
Suroviny:
hovězí zadní,
brambory,
tatarská omáčka,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (20)
To prý říkával můj děda, měl rád kus dobré flákoty přes celý talíř a k tomu 1 brambůrku, aby se neřeklo.
A proč je steak pondělní? - to jako že co zbylo od neděle?