Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 903 kJ / 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,04 g |
Tuky | 33,58 g |
Vláknina | 15,69 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 29,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice na sušených houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vlq5
Moje poznámka
Krkovice na sušených houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vlq5
Nejnovější recepty
Banánový chlebíček
Přidáno před 12 minutami
Boršč na neděli
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 21 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky ze Slezska
MarzamKa před 6 minutami
Smažený Hermelín
Kajkajak před 14 minutami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
martianekk před 15 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Sarinka56 před 19 minutami
Medovo - jablečné muffiny
Anninkakuchar před 25 minutami
Kávový perník s rumem a ovocem
Ellen1 před 1 hodinou
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
zackovam před 1 hodinou
Brambory s tvarohem
Piedra před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
catmilena před 2 hodinami
Pórková polévka krémová
Valis před 2 hodinami
Tématické fráze:
veprova krkovice na houbach,
krkovice na houbach,
vepřová krkovička na houbách,
zbojnická krkovice,
recepty vepřová krkovice na houbách,
recepty vepřová krkovice na houbách,
jak dlouho namáčet sušené houby,
recept vepřová krkovice na houbách,
namáčení sušených hub,
jak dlouho se vaří houby,
pepato.eu,
jak připravit sušené houby,
krkovicka na houbach,
jak dlouho se vaří sušené houby,
příprava šušenych hub,
zbojnická krkovička,
jídla ze sušených hub,
krkovička na sušených houbách,
krkovice recept,
pepato
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej,
cibule,
česnek,
houby sušené,
voda,
omáčka worcesterová,
máslo,
kmín drcený,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (63)
máte se na co těšit, ty holky Vás z této stránky co nevidět zlikvidujou...již to udělali i jiným
Holky, pročetla jsem komentáře a dobře se bavím
Ale mně to tu někoho připomíná, nevím jméno, ale jak tu plakal, že mu zemřela žena a bude dávat její recepty, ale to jméno si teď nevzpomenu
Já vím, že ji donutil foto smazat a přirovnání od Cathleen o pískovišti a kyblíčku mi přišlo naprosto trefné. Nějak tomu pánovi ani nevěřím to, že je pán a už vůbec ne, že je mu tolik let - to už by měl mít přece rozum, ne? (smajlík, co si klepe na čelo)
Já se musím normálně smát
Autor chtěl odstranit foto, že prý ho nahradí svou ze své produkce, tudíž doufám, že nám autor objasní původ fota, abychom ho znytečně nepodezírali
papa1649 rok hledal na netu fotku, kterou by k tomu přiřadil a byl "chudinka" znovu odhalen
A ještě na labužníkovi k tomuto receptu diskutuje
Podívejte se na LABUZNIK.CZ a recept se STEJNOU FOTKOU se jmenuje "ZBOJNICKÁ KRKOVICE"
Kdyby se takhle chovalo víc zdejších uživatelů, byly by Topky mnohem chudší - o spoustu krásných fotek. A že ty Maruščiny patří k nejhezčím!
Poradila bych vám, Josefe, založit si vlastní blog - tam vás nikdo s cizíma fotkama obtěžovat nebude.
Jinak - souhlas s tejajou.
Mimochodem - nevím, k čemu ti pomůže, že se někdo neregistrovaný zaregistruje
Jenom očkem jsem koukla do profilu a udělala jsem si obrázek
"worcester sauce".
maris - Vaše foto bylo o 100% lepší, škoda ho.