Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 468 kJ / 2 741 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 174,85 g |
| Tuky | 86,45 g |
| Vláknina | 194,05 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 1,93 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 227,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexické chilli con carne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MK51
Moje poznámka
Mexické chilli con carne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MK51
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 11 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 23 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 11 minutami
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 20 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra - luxusní
Sahula před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným masem
karlos.86 před 1 hodinou
Sladkokyselá vepřová játra
Sahula před 1 hodinou
Sladkokyselé vepřové maso
Sahula před 1 hodinou
Perníčky - měkké bez čekání
Dycky před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s kapustou
hippmann před 2 hodinami
Tématické fráze:
chili corn chilli con carne,
chilli con carne,
chilli corn carne,
chvíli con carne,
chili corn carne recept,
chilli corn carne recept,
chili corn carne,
mexické fazole chilli con carne,
chilli corn carne recepty,
concarne,
chilli con carne recept,
recept chilli con carne,
chili concarne recept,
chili corn carne recepty,
meksicke fazole,
recepty chili corn carne,
mexické fazole con carne,
chilli von carne,
chili von carne,
chili von con carne
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
olej,
paprika čerstvá červená,
česnek,
fazole červené sterilované,
rajče sterilované,
sůl,
pepř,
protlak rajčatový,
koření chilli,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
majoránka sušená,
voda,
bujón
Komentáře (13)
Měsíc - jo, hořká, ale opravdu příšerně a jinak nepoživatelná čokoláda se v Mexiku přidává. A je to dobrééé, dává to "šmrc".
Měsíc - Tortily - vzít jednu a dát přímo na plynový hořák nebo na elektrickou plotýnku, žádná pánev, žádný omastek. A pak hlídat ostřížím zrakem, smí to udělat jen nahnědlou bublinu. Ihned sundat a dát do utěrky aby nevychladla než se udělá další. Takhle to dělají v mém milovaném Mexiku, odkoukáno přímo tam.
hanikadlecowa - Já ani kritizovat nechtěl, i když někdy si pustím hubu na špacír, to zas jo. Třeba když vidím recept na pravou pizzu a je tam jako majda kečup
A ještě dodám, že by tam měl patřit čtvereček kvalitní hořké čokošky
Jedině mám připomínku k masu, když už teda musím rejpat
A dobrá rada na závěr, když se dělá mleté na pánvi a je ho potřeba rozmělnit, šťouchadlo na brambory to zvládne hravě a bez násilí. Zkuste, jde to náramně.
No, že jsem autorku nesprdnul? A dám jí bod. Tak.