Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 370 kJ / 1 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,82 g |
Tuky | 150,53 g |
Vláknina | 6,98 g |
Cholesterol | 148 mg |
Sodík | 821 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechová remuláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZWK
Moje poznámka
Ořechová remuláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZWK
Nejnovější recepty
Mleté maso s fazolkami na vietnamský způsob
Přidáno před 1 hodinou
Fazolky na slanině
Přidáno před 1 hodinou
Losos s pomerančovým kuskusem
Přidáno před 1 hodinou
Lokše plněné zelím a kuřecím masem
Přidáno před 1 hodinou
Zeleninová pomazánka z mrkve a ředkviček
Přidáno před 2 hodinami
Bramborovo-dýňový knedlík z vařených brambor
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drůbeží játra na cibulce s rýží
mikerose před 7 minutami
Macecha řezy
vikinka09 před 9 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
TotalMudla před 24 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Kajkajak před 1 hodinou
Telecí nudličky s houbovou omáčkou
Misicka77 před 2 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
knihomolka před 2 hodinami
Kokosovo-kefírová buchta
kit731 před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem a listovým špenátem
ajavkuchyni před 4 hodinami
Bábovka s povidly
Kratule před 5 hodinami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
DasaM před 7 hodinami
Tématické fráze:
okurková remuláda,
remuláda na chlebicky,
pomerančová remuláda,
jak udělat remuládu,
citronová remuláda,
remuláda ze zakysané smetany,
vošatky na chleba,
co je remuláda,
remuláda pomerancova,
dip k rybě ze zakysané smetany,
remuláda mouka,
ořechová hořčice,
remuláda,
remuláda s majonézou,
vajecna remulada,
kotlety v remuládě,
rybičky v remuládě,
remuláda na grilované maso,
recept remuláda,
dip se zakysanou smetanou k rybe
Suroviny:
ořechy vlašské,
česnek,
sůl,
pepř bílý,
šťáva citronová,
majonéza,
smetana zakysaná
Komentáře (14)
Studená omáčka z jemné majonézy, sardinek, okurek, koření a hořčice. Recepty jsou dost různé, ale v podstatě se vždy jedná o ochucenou majonézu: http://slovnik.vareni.cz/remulada/
myslím, že rozdíl mezi remuládou a dipem je ten, že v remuládě jsou suroviny naložené / např. ryby v remuládě / a do dipu se namáčí třeba slané tyčky nebo nakrájená zelenina / sousta /. Nevím, jestli to tak je, ale já to tak vidím