Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 299 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,48 g |
Tuky | 10,36 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 247,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Batátová palačinka v mikrovlnce - CRISP (lze normálně na pánvi)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kj0X
Moje poznámka
Batátová palačinka v mikrovlnce - CRISP (lze normálně na pánvi)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kj0X
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 12 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 15 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 1 hodinou
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 4 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 6 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 7 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 7 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 9 hodinami
Tématické fráze:
batátová kaše,
palačinky z mikrovlnky,
batátová buchta,
palačinky do mikrovlnky,
batátová kaše sladká,
batátová bublanina,
crisp pánev,
palačinky zapečené v mikrovlnce,
jak udělat batáty v mikrovlnné troubě,
pánev crisp mikrovlnka,
batáty mikrovlka,
mikrovlná trouba crisptalíř,
palačinky mikrovlnka,
mikrovlnka s crispy,
palačinka z mikrovlnky,
palačinky s mikrovlnky,
vajecna palacinka v mikrovlnce,
batáty s pohankou,
těsto na palačinky v mikrovlnce,
batáty z mikrovlnky
Suroviny:
batáty,
mouka polohrubá,
prášek do perníku,
vejce,
cukr,
mléko,
povidla švestková
Komentáře (17)
Rebi, určo zkus, s batáty se velmi dobře dělá, tu bublaninu ze soboty např.mám za úkol upéci zítra