Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 261 kJ / 1 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,27 g |
Tuky | 91,73 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,98 g |
Sacharidy | 0,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí na šalotce a povidlech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxpr
Moje poznámka
Kuřecí na šalotce a povidlech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxpr
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 13 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 21 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 22 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skvělé domácí okurkové řezy
Kopici před 7 hodinami
Lilek s rajčaty a sýrem
pekarnik před 9 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
bioubi před 10 hodinami
Borůvkové řezy
Luciksch před 11 hodinami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 11 hodinami
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 12 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 12 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 12 hodinami
Niva v bramboráku
kimlo před 14 hodinami
Plovdivské maso
poirotka před 15 hodinami
Tématické fráze:
maso na povidlech,
kuřecí maso na povidlech,
maso na švestkových povidlech,
platek na povidlech,
kuřecí maso povidla,
medovnicky,
povidlová omáčka kureci,
kureci prsa na svestkovych povidlech,
kuřecí maso s povidlama,
kuřecí prsa recept povidlo,
kuřecí na povidlové omáčka,
kuřecí maso s povidly,
kuřecí nudličky s povidly,
kureci na salotce,
ocet basamico,
kureci prsa na povidlech,
třešňová povidla k masu,
maso na šalotce,
kuřecí prsa na povidlách,
maso na povidlach
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule šalotka,
slanina,
šalvěj čerstvá,
povidla švestková,
ocet,
máslo,
vývar,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (20)
Andrej, máš to peknučké, škoda, že povidla a mäso nie je pre mňa tá správna kombinácia. Ale je celkom možné, že u teba dnes by som názor zmenila.
máš to moc hezké, aže jste si pochutnali, o tom vůbec nepochybuju