Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 261 kJ / 1 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,27 g |
Tuky | 91,73 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 4,98 g |
Sacharidy | 0,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí na šalotce a povidlech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxpr
Moje poznámka
Kuřecí na šalotce a povidlech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxpr
Nejnovější recepty
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 5 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 7 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 12 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 12 hodinami
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 3 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 3 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 5 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 7 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 9 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 9 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Slavista62 před 11 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
wimra před 11 hodinami
Cuketove lasagne
vranova.dasa před 12 hodinami
Tématické fráze:
maso na povidlech,
kuřecí maso na povidlech,
maso na švestkových povidlech,
platek na povidlech,
kuřecí maso povidla,
medovnicky,
povidlová omáčka kureci,
kureci prsa na svestkovych povidlech,
kuřecí maso s povidlama,
kuřecí prsa recept povidlo,
kuřecí na povidlové omáčka,
kuřecí maso s povidly,
kuřecí nudličky s povidly,
kureci na salotce,
ocet basamico,
kureci prsa na povidlech,
třešňová povidla k masu,
maso na šalotce,
kuřecí prsa na povidlách,
maso na povidlach
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule šalotka,
slanina,
šalvěj čerstvá,
povidla švestková,
ocet,
máslo,
vývar,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (20)
Andrej, máš to peknučké, škoda, že povidla a mäso nie je pre mňa tá správna kombinácia. Ale je celkom možné, že u teba dnes by som názor zmenila.
máš to moc hezké, aže jste si pochutnali, o tom vůbec nepochybuju