Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rustikální bagety od Čistinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXLN
Moje poznámka
Rustikální bagety od Čistinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXLN
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 8 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 11 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový dort
anika.krenkova před 24 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 1 hodinou
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 2 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 2 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 4 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 5 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 11 hodinami
Tématické fráze:
domácí bagety se sušenym droždím,
rustikální pečivo,
rustikální pečivo recept,
bagety,
recept na rustikalni pecivo,
domácí rustikální bageta,
domácí bageta se sušeným droždím,
jak tvarovat bagety,
rustikální bagetta,
pečeme s bigou,
co je to rustikální pečivo,
recepty od čistinky,
kynutá bageta,
rustikální bagetky,
recept na bagetky,
domaci kynuta bageta,
čistinkina vareška,
rustialni bageta recep,
ciabatta se sušeným droždím,
domácí pecivo rustikalni
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
olej olivový,
droždí sušené,
sůl
Komentáře (24)
Koukala jsem, že je těsto velice podobné mým mišoškám, máme prakticky stejnou hydrataci těsta (stejně řídké). Jestli chceš a myslíš, že tam patří, přidej si je do Podobných.
Jen - není polévková lžíce droždí na půl kila mouky zbytečně moc? Je to jako bys použila přibližně 30-40 g živého droždí.